Ραχμάνι: «Με έβρισε ο Πογέτ όταν διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές για τις φωτοβολίδες»

Ραχμάνι: «Με έβρισε ο Πογέτ όταν διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές για τις φωτοβολίδες»

Ο Αμίρ Ραχμάνι σε δηλώσεις του κατηγόρησε τον Γκουστάβο Πογέτ ότι τον έβρισε κατά τη διάρκεια της διακοπής και των διαμαρτυριών για τις φωτοβολίδες.

Η Εθνική μας ομάδα νίκησε με 2-0 το Κόσοβο και εξασφάλισε την άνοδο της στη δεύτερη κατηγορία του Nations League, αλλά και τα play off σε περίπτωση που δεν προκριθεί στο Euro μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών.

Μετά το γκολ που «ξεκλείδωσε» το ματς με τον Γιακουμάκη υπήρξε μια 5λεπτη διακοπή με έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Κοσόβου προς τους διαιτητές για τις φωτοβολίδες που έπεφταν στις εξέδρες.

Ο αρχηγός του Κοσόβου, Αμίρ Ραχμάνι κατηγόρησε τον Γκουστάβο Πογέτ πως τον έβρισε όταν διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή του αγώνα για τη ρίψη φωτοβολίδων, ενώ και ο Ρουντάνι τόνισε πως φοβήθηκε με τα επεισόδια στην κερκίδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές διότι οι φωτοβολίδες ήταν επικίνδυνες. Όμως όταν τους μιλούσα ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας με έβρισε. Γύρισα προς το μέρος του αμέσως και του είπα πως είναι προπονητής και ότι είναι απρεπές και καθόλου σωστό να μιλάει έτσι», υπογράμμισε.

Ο Ρουντάνι από τη μεριά του δήλωσε στον Τύπο του Κοσόβου πως φοβήθηκε με τα επεισόδια: «Για να είμαι ειλικρινής ένιωσα ανασφάλεια στο γήπεδο. Φοβήθηκα. Υπήρχε χρήση λέιζερ στη διάρκεια του αγώνα. Μετά είδαμε το τι συνέβη και επίσης οι οπαδοί μας δέχθηκαν επίθεση. Δεν υπήρχε καθόλου αστυνομία. Δεν νιώθεις καλά τέτοιες στιγμές στο γήπεδο. Είσαι νευρικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ