Πήρε θέση για την άσεμνη χειρονομία ο Κούρτιτς: «Σε αυτούς τα… έδειξα»

Πήρε θέση για την άσεμνη χειρονομία ο Κούρτιτς: «Σε αυτούς τα… έδειξα»

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Σλοβενίας με τη Σερβία, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να... απαντά για την άσεμνη χειρονομία.

Πυρ και μανία ήταν ο Γιάσμιν Κούρτιτς στο χθεσινό ματς της Σλοβενίας με τη Σερβία. Ο άσος του ΠΑΟΚ ξεπέρασε κάθε όριο, κάνοντας άσεμνη χειρονομία με τα… γεννητικά του όργανα.

Τα όσα έκανε ο Κούρτιτς ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, καθώς φάνηκε να απευθύνεται στους παίκτες των φιλοξενούμενων και τους Σέρβους οπαδούς.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν, υπογραμμίζοντας πως με την άσεμνη χειρονομία, απευθυνόταν στον Τύπο της Σλοβενίας!

Ο Κούρτιτς άνοιξε πόλεμο με τον Τύπο της χώρας του, λόγω της σκληρής κριτικής που ασκήθηκε προς την εθνική ομάδα τις προηγούμενες μέρες.

Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε ο Κούρτιτς: «Η χειρονομία μου δεν απευθυνόταν στους παίκτες και τους οπαδούς της Σερβίας, αλλά σε δημοσιογράφους από τη Σλοβενία, που έγραψαν σε πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας για «παίκτες χωρίς…. ». Σέβομαι τους φιλάθλους από τη Σερβία, δεν χρειάζεται να μιλήσω για τους παίκτες, έχω παίξει με πολλούς και είναι φίλοι μου. Η χειρονομία μου παρερμηνεύτηκε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ