Η ανταλλαγή καπνογόνων και τα επεισόδια στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού (vids)

Η ανταλλαγή καπνογόνων και τα επεισόδια στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού (vids)

Μετά το γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης, ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Ελλάδας και του Κοσόβου, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά το παιχνίδι.

Στη δημοσιότητα έρχονται βίντεο από τις συμπλοκές οπαδών της Ελλάδας και του Κοσόβου στο Πανθεσσαλικό αλλά και από την ανταλλαγή καπνογόνων μετά το γκολ του Γιακουμάκη.

Συγκεκριμένα, στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης η Εθνική μας ομάδα άνοιξε το σκορ μετά από πολύ όμορφη κεφαλιά του επιθετικού της Σέλτικ, μετά από υπέροχη σέντρα του Πέτρου Μάνταλου.

Την ώρα λοιπόν που οι διεθνείς μας πανηγύριζαν το γκολ του Γιακουμάκη στις εξέδρες ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Ελλάδας και Κοσοβάρους, με τις δυο πλευρές να ανταλλάζουν φωτοβολίδες και καπνογόνα, αλλά και να έρχονται για λίγα δευτερόλεπτα σε μάχες σώμα με σώμα.

Αποτέλεσμα ήταν το ματς να οδηγηθεί σε πεντάλεπτη διακοπή από τον ρέφερι της αναμέτρησης, με τους παίκτες του Κοσόβου να διαμαρτύρονται έντονα στον ρέφερι. Ωστόσο, τα πνεύματα ηρέμησαν μόλις επενέβη η αστυνομία και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ