Χωρίς τον Λάφερτι κόντρα στην Ελλάδα η Β. Ιρλανία

Χωρίς τον Λάφερτι κόντρα στην Ελλάδα η Β. Ιρλανία

Τις υπηρεσίες του Κάιλ Λάφερτι θα στερηθεί η Β. Ιρλανδία καθώς ο έμπειρος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα η Βόρεια Ιρλανδία, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Κάιλ Λάφερτι έμεινε εκτός αποστολής και θα είναι διαθέσιμος τόσο για την αναμέτρηση με την Εθνική μας, όσο και για εκείνη με το Κόσοβο.

Ο λόγος είναι ένα πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο έμπειρος επιθετικός, με την Ομοσπονδία της χώρας να παίρνει αυτή την σημαντική απόφαση και να μην του επιτρέπει να αγωνιστεί με το Εθνόσημο στα δύο αυτά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, η αιτία για όλα αυτά είναι ένα βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τον 35χρονο στράικερ να μιλά με μειωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την ομάδα της Σέλτικ και για τους Καθολικούς. Κάτι που προφανώς έχει να κάνει με το πέρασμά του από το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Ρέιντζερς.

Όπως είναι λογικό, η αντίδραση τόσο της Ομοσπονδίας της Βόρειας Ιρλανδίας, όσο και της Κιλμάρνοκ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, ήταν άμεση και αναμένεται να διεξαχθεί έρευνα ώστε να διαλευκανθεί το συντομότερο δυνατόν η υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ