Εθνική Ελλάδας: Αυτό είναι το πλάνο του Πογέτ

Εθνική Ελλάδας: Αυτό είναι το πλάνο του Πογέτ

Στο... μυαλό του Γκουστάβο Πογέτ. Αυτούς σκέφτεται για την αποψινή αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κύπρο.

Προτελευταία παράσταση για την Εθνική Ελλάδος στο Nations League, με την αρμάδα του Γκουστάβο Πογέτ να αντιμετωπίζει (21:45) εκτός έδρας την Κύπρο.

Η «γαλανόλευκη»  μπορεί να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία, αλλά μόνο αδιάφορη δε θα εμφανιστεί στην αποψινή αναμέτρηση στη Λάρνακα. Το κίνητρο είναι μεγάλο για την Ελλάδα, που κυνηγάει το απόλυτο στον όμιλο και την άνοδο στο FIFA Ranking ενόψει των επόμενων κληρώσεων.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, ο Γκουστάβο Πογέτ, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε… πειράματα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με σύστημα 4-2-3-1 και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ. Η τετράδα στην άμυνα δε θα αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, με τον Μπάλντοκ να παίζει στα δεξιά, τον Τσιμίκα στα αριστερά και τους Χατζηδιάκο-Μαυροπάνο δίδυμο στο κέντρο.

Σιώπης – Κουρμπέλης «παίζουν» δυνατά για δίδυμο στο χώρο του άξονα, με τον Μπουχαλάκη να διεκδικεί και αυτός θέση στο αρχικό σχήμα. Ουσιαστικά, είναι μια απόφαση που θα ληφθεί την τελευταία στιγμή από τον Πογέτ.

Από εκεί και πέρα,  Μασούρας, Μπακασέτας και Πέλκας αναμένεται να πάρουν θέση πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Τάσο Δουβίκα. Στο μυαλό του Ουρουγουανού κόουτς, υπάρχει πάντα και το όνομα του Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα φτερά, όσο και στην κορυφή της επίθεσης΄.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ