Πογέτ: «Δεν το περίμενα αυτό απόψε – Στόχος ήταν η πρώτη θέση και το πετύχαμε»

Πογέτ: «Δεν το περίμενα αυτό απόψε – Στόχος ήταν η πρώτη θέση και το πετύχαμε»

Οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδος από την Κύπρο.

Η Εθνική Ελλάδος δεν παρουσίασε το πρόσωπο που περίμενε ο Γκουστάβο Πογέτ, με αποτέλεσμα να έρθει η εκτός έδρας ήττα από την Κύπρο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε πως δεν περίμενε μια τέτοια εμφάνιση, επισήμανε όμως ότι η «γαλανόλευκη» έχει πετύχει τον στόχο της που ήταν η πρωτιά στον όμιλο του Nations League.

Οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ:

«Συγχαρητήρια στην Κύπρο και τον Τιμούρ Κετσπάγια για τη νίκη. Δεν το περίμενα αυτό απόψε γιατί γενικά η ομάδα έχει καλή αμυντική λειτουργία και δώσαμε πολλές ευκαιρίες στην Κύπρο. Είμαστε τυχεροί που έχουμε το παιχνίδι της Τρίτης με την Βόρειο Ιρλανδία για να δούμε αν το σημερινό ήταν απλά μια κακή μέρα στο γραφείο».

Για το ακυρωθέν γκολ της Εθνικής:  «Το γκολ είναι πιθανό να ήταν οφσάιντ ο ποδοσφαιριστής μας. Ρωτήστε τον τερματοφύλακα της Κύπρου αν ο παίκτης που ήταν οφσάιντ τον επηρεάζει, αν σας πει ότι τον επηρεάζει ψεύδεται. 50-50 να είναι οφσάιντ. Θεωρώ ότι ήταν κακή κρίση στη συγκεκριμένη φάση».

Για το τι κρατά από το ματς: «Πολλά μπορούμε να μάθουμε απόψε, δεν είναι η πρώτη φορά έχει γίνει και στο παρελθόν. Να έχουμε ένα καλό σερί αποτελεσμάτων και μετά να συμβαίνει αυτό. Θέλω να δω το παιχνίδι, να δω αν σχεδίασα τον αγώνα καλά, να αναλύσω το παιχνίδι και να μιλήσω στους παίκτες μου.

Δεν με νοιάζουν τα στατιστικά, αυτό που θέλω να κερδίζω τα παιχνίδια. Στο β’ ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο χωρίς να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Όταν μου ζητάνε κάτι κοιτάω πόσο είναι ρεαλιστικός ο στόχος, αν δεν είναι δεν αναλαμβάνω. Στόχος ήταν η πρώτη θέση στην ομάδα και το πετύχαμε.

Θεωρώ ότι η αλλαγή του συστήματος στην Κύπρο τους βοήθησε. Με τον τρόπο που λειτούργησε η Κύπρος δημιούργησε προβλήματα στην ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ