Έγινε και αυτό: Ο Σάντος ξέχασε παίκτη στον πάγκο – Του ζήτησε συγγνώμη

Έγινε και αυτό: Ο Σάντος ξέχασε παίκτη στον πάγκο – Του ζήτησε συγγνώμη

Ο Φερνάντο Σάντος απολογήθηκε στον Τιάγκο Τζαλό που τον ξέχασε στον πάγκο.

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με την Τσεχία για τους ομίλους του Nations League, με πρωταγωνιστή τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δει τον Πέπε να τραυματίζεται στο προηγούμενο ματς και είχε τοποθετήσει τον Ντανίλο Περέιρα στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ρουμπέν Ντίας.

Στο 84ο λεπτό ο Ντανίλο ζήτησε αλλαγή και ο έμπειρος τεχνικός πέρασε στη θέση του τον Ζοάο Μάριο που προοριζόταν για αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, γυρνώντας στα στόπερ τον Παλίνια.

Στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ότι ξέχασε πως είχε κι άλλον κεντρικό αμυντικό στον πάγκο, τον Τιάγκο Τζαλό, του οποίου μάλιστα του ζήτησε και συγγνώμη που δεν τον… θυμήθηκε.

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος:

«Σκεφτόμουν να αντικαταστήσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως συνέβη κάτι ασυνήθιστο. Όταν ο Ζοάο Μάριο ήταν έτοιμος να μπει στον αγώνα, ο Ντανίλο μου είπε ότι έχει ένα πρόβλημα. Είπα στον Παλίνια να γυρίσει πίσω. Ξέχασα ότι είχα τον Τιάγκο Τζαλό στον πάγκο. Ήδη του ζήτησα συγγνώμη, έπρεπε να μπει εκείνος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ