Τα σημάδια που άφησε ο Βατσλίκ στον Ρονάλντο (vid, pics)

Τα σημάδια που άφησε ο Βατσλίκ στον Ρονάλντο (vid, pics)

Η σύγκρουση του Τόμας Βατσλίκ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τσεχία-Πορτογαλία έχει αφήσει γερό... σημάδι στον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Πορτογαλία πριν τρεις μέρες επικράτησε εύκολα της Τσεχίας με 4-0, σε ένα ματς όμως που σημαδεύτηκε όμως από τη σφοδρή σύγκρουση του Τόμας Βατσλίκ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, στο 12ο λεπτό του ματς, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού σε μια προσπάθεια να διώξει την μπάλα στον αέρα, χτύπησε τον Πορτογάλο, ο οποίος είχε πηδήξει για την διεκδίκηση. Από το χτύπημα και το άτσαλο πέσιμο, ο Κριστιάνο μάτωσε και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ το σημάδι από το τρομακτικό αυτό χτύπημα φαίνεται πως θα μείνουν για καιρό.

Η εικόνα από την προπόνηση της Πορτογαλίας, έδειξε την «κληρονομιά» που έμεινε στον Κριστιάνο Ρονάλντο από την σύγκρουσή του αυτή, λίγες ώρες πριν τη «μάχη» με την Ισπανία για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Όπως μπορείτε να δείτε, το δεξί του μάτι έχει μαυρίσει, ενώ έχει και ένα μικρό κόψιμο πάνω στη μύτη, παρόλα αυτά το χτύπημα αυτό δεν θα τον εμποδίσει να δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι του πρώτου γκρουπ του Nations League.

Δείτε τον τραυματισμό του Ρονάλντο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ