Σάουθγκεϊτ: «Ο Μαγκουάιρ είναι ένας από τους παίκτες που μας δίνει τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε»

Σάουθγκεϊτ: «Ο Μαγκουάιρ είναι ένας από τους παίκτες που μας δίνει τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε»

Ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, υπερασπίστηκε τον Χάρι Μαγκουάιρ ύστερα από την οξύτατη κριτική που δέχθηκε μετά από τον αγώνα Αγγλία - Γερμανία.

Ασπίδα προστασίας έγινε για τον Χάρι Μαγκουάιρ ο προπονητής του στην εθνική Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μετά από την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο έμπειρος αμυντικός στον αγώνα της χώρας του απέναντι στην Γερμανία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρει ευθύνη για τα 2 από τα 3 γκολ που δέχθηκαν τα «τρία λιοντάρια» στην αναμέτρηση, ωστόσο ο Άγγλος προπονητής δηλώσε πως ο 29χρόνος σέντερ μπακ είναι σημαντικός για την ομάδα και αυξάνει κάθε φορά που αγωνίζεται με το εθνόσημο τις πιθανότητες για νίκη.

Ο Σάουθγκεϊτ αναφέρθηκε παράλληλα στις συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις του παίκτη στην Premier League και στον λίγο χρόνο συμμετοχής του φέτος με την φανέλα τον «κόκκινων διαβόλων» δηλώνοντας πεπεισμένος πως ο Μαγκουάιρ θα καταφέρει να ξεπεράσει όλη αυτή την κατάσταση.

Να σημειωθεί πως ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, έχει αφήσει στον πάγκο τον Άγγλο αμυντικό για αρκετά παιχνίδια ενώ σε όσα έχει ξεκινήσει βασικός η ομάδα του έχει ηττηθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Άγγλων:

«Ξέρω ότι όλοι λένε ότι είναι σημαντικός για μένα, είναι σημαντικός για εμάς – είμαστε εμείς, όχι εγώ. Γιατί τον επιλέγουμε; Γιατί είναι ένας από τους παίκτες που μας δίνει τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Οπότε πραγματικά όλοι θα έπρεπε να θέλουμε έναν Χάρι Μαγκουάιρ που να παίζει τακτικά και με αυτοπεποίθηση».

Για την φετινή του άσχημη πορεία του παίκτη με τους κόκκινους διαβόλους υποστήριξε: «Δείχνει τρομερό χαρακτήρα. Νομίζω ότι έχει τον χαρακτήρα να το ξεπεράσει γιατί είναι ένα αγόρι που έχει πάει από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στη Χαλ Σίτι. Δεν είναι από αυτούς που όλα ήταν ομαλά. Μερικές φορές συναντάς παιδιά που, στο αρχικό στάδιο της καριέρας τους, δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν αντιξοότητες και όταν έρχονται, είναι πιο δύσκολο να τις αντιμετωπίσουν. Είναι πραγματικά όπως οι περισσότεροι από εμάς, καθώς είχε πολλά εμπόδια και αυτό διαμορφώνει τον χαρακτήρα σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ