Σάουθγκεϊτ: «Υπάρχουν και θετικά στοιχεία παρά το αρνητικό αποτέλεσμα»

Σάουθγκεϊτ: «Υπάρχουν και θετικά στοιχεία παρά το αρνητικό αποτέλεσμα»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά την ήττα της Αγγλίας από την Ιταλία (1-0), όμως στάθηκε στα θετικά στοιχεία της ομάδας του.

Προβληματισμένος από την ήττα με 1-0 από την Ιταλία και τον υποβιβασμό της Αγγλίας στην στην League B του Nations League, εμφανίσθηκε ο Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ.

«Δεν μπορώ να είμαι πολύ επιλεκτικός ως προς την απόδοση, είχαμε περισσότερη κατοχή, περισσότερα σουτ, περισσότερα σουτ στο τέρμα, νομίζω ότι παίξαμε καλά σε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού», επεσήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας και πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο πρόβλημα για τον Τούχελ – Το Brexit τον… στέλνει εκτός Αγγλίας

«Ολοι θα σχολιάσουν το αποτέλεσμα, αλλά υπήρχαν και θετικά στοιχεία. Είναι πραγματικά δύσκολο να προσδιορίσουμε γιατί δεν σκοράρουμε. Είμαστε εδώ που βρισκόμαστε όσον αφορά στο timing (σ.σ. ενόψει του Μουντιάλ. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κρατήσουμε τα παιδιά σε καλό δρόμο.

Το αποτέλεσμα θα υπαγορεύσει τις αντιδράσεις, αλλά δεν μείναμε πολύ πίσω όσον αφορά στην απόδοση της ομάδας. Και πρέπει να εξασφαλίσω, ότι οι παίκτες θα συνεχίσουν να πιστεύουν σε αυτό που κάνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ