Με απουσίες και επιστροφές οι κλήσεις του Λουίς Ενρίκε στην Ισπανία

Με απουσίες και επιστροφές οι κλήσεις του Λουίς Ενρίκε στην Ισπανία

Ο Λουίς Ενρίκε δημοσιοποίησε τις κλήσεις του για τα ματς της Εθνικής Ισπανίας ενόψει των υποχρεώσεων για το Nations League (Αγγλία) και το φιλικό κόντρα στην Ουαλία.

Ο Γιόνι Κάστρο είναι το νέο πρόσωπο που κάλεσε στην εθνική Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε, ενόψει των επερχόμενων αναμετρήσεων με την Ουαλία στις 11/10 (φιλικός) και την Αγγλία στις 15/10 (Nations League). Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός, που μεταγράφηκε το καλοκαίρι από τη Θέλτα στην Ατλέτικο, αλλά παραχωρήθηκε δανεικός στη Γουλβς, πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα και θα έχει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με τη Φούρια Ρόχα, καθώς μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων άφησε εκτός αποστολής τον βασικό αριστερό μπακ, Ζόρντι Άλμπα.

Στην εθνική Ισπανίας επιστρέφουν οι Κόκε, Πάκο Αλκάθερ και Μαρκ Μπαρτρά, που δεν είχαν συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Σεπτεμβρίου, ενώ αντίθετα έμειναν εκτός αποστολής οι τραυματίας Ισκο, Καρβαχάλ, Σέρτζι Ρομπέρτο και Ινίγκο Μαρτίνεθ. Όπως και τον Σεπτέμβριο, ο Λουίς Ενρίκε δεν κάλεσε τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος πάντως αποχώρησε με πρόβλημα από τον χθεσινό (3/10) αγώνα της Ατλέτικο με την Μπριζ για το Champions League και ακόμη δεν είναι γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ