Γαλλία έχεις πολύ μέλλον! Αποστολή με 8 παίκτες κάτω των 23 για το Νations League

Γαλλία έχεις πολύ μέλλον! Αποστολή με 8 παίκτες κάτω των 23 για το Νations League

Η Εθνική ομάδα της Γαλλίας έχει λαμπρό μέλλον, εκτός από παρόν, με 8 από τους παίκτες που κάλεσε ο Ντεσάμπ για τα προσεχή παιχνίδια του Nations League να είναι κάτω των 23 ετών.

Η Γαλλία στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας κάτι που από μόνο του αρκεί για να φανερώσει τη δυναμική της ομάδας των «τρικολόρ». Αυτό όμως που αφήνει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια για αισιοδοξία στους Γάλλους, είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα που φαίνεται πως έχει λαμπρό μέλλον και δε θα σταματήσει στα όσα πέτυχε το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά θα πρωταγωνιστεί για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Χαρακτηριστικό στοιχείο που αποδεικνύει τα παραπάνω είναι πως στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ για τα προσεχή παιχνίδια των Παγκόσμιων Πρωταθλητών στο Nations League με Ισλανδία και Γερμανία, βρίσκονται 8 παίκτες οι οποίοι είναι κάτω των 23 ετών. Και δεν πρόκειται για οποιουσδήποτε παίκτες αλλά για αστέρες όπως ο Μπαπέ, ο Ντεμπελέ και ο Λεμάρ που ήδη έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα στην καριέρα τους.

Οι 8 παίκτες είναι:

?? Kylian Mbappé (19)
?? Ousmane Dembélé (21)
?? Tanguy Ndombélé (21)
?? Lucas Hernández (22)
?? Benjamin Pavard (22)
?? Thomas Lemar (22)
?? Presnel Kimpembe (23)
?? Kurt Zouma (23)

Μεταξύ των 8… golden boys που μαζί με τις… παλιοσειρές τύπου Γκριζμάν, Πογκμπά, Ουμτιτί κ.ο.κ συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα για τους «μπλε», βρίσκεται κι ένας που καλείται για πρώτη φορά για να φορέσει το εθνόσημο αλλά μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.

Ο λόγος για τον Τανγκουί Ντομπελέ της Λιόν ο οποίος μετά την τρομερή εξέλιξη που έχει παρουσιάσει τα τελευταία δύο χρόνια, τόσο με την Αμιάν με την οποία όντας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της, προβιβάστηκε στην Ligue 1 τη σεζόν 2016-17, όσο και με τη Λιόν με την οποία έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις και στο Champions League, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την Εθνική του ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ