Κρόος: «Είναι πρόκληση να γυρίσουμε το κλίμα μετά από μια αποτυχία»

Κρόος: «Είναι πρόκληση να γυρίσουμε το κλίμα μετά από μια αποτυχία»

Ο Τόνι Κρόος δείχνει… φτιαγμένος και έτοιμος να βοηθήσει την Νατσιονάλμανσαφτ να αφήσει πίσω της το πολύ κακό Μουντιάλ που είχε στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο διεθνής Γερμανός χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, παρομοίασε το κακό κλίμα που υπάρχει στη Γερμανία μετά την αποτυχία, με αυτό που υπήρχε στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν οι Μερένχες κατακτήσουν ένα ακόμη Champions League.

Ο έμπειρος μέσος κλείνει τα αυτιά του σε αυτούς που προτείνουν την απόσυρση σε πολλά από τα στελέχη της ομάδας και απαντά χαρακτηριστικά:

«Είναι πρόκληση να γυρίσουμε τα πράγματα όπως κάναμε και στην Ρεάλ Μαδρίτης. Περιόδους σαν και αυτές πάντα θα υπάρχουν, δεν ανησυχώ για κάτι. Θα υπάρξουν πάντα διαφορετικές απόψεις. Κάποιοι μπορεί να υποστηρίζουν πως πρέπει να αποσυρθείς μετά από μια μεγάλη επιτυχία, ενώ άλλοι πιστεύουν πως ο καλύτερη περίοδος είναι μετά από μια αποτυχία. Η άποψη μου είναι πως και με τον ίδιο προπονητή μπορούμε να έχουμε νέες προκλήσεις. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Οι Γερμανοί μετά το στραπάτσο της Ρωσίας, επικράτησαν 2-1 του Περού σε φιλική αναμέτρηση εντός έδρας, δείχνοντας όμως αμυντική αστάθεια, ενώ στο πλαίσιο του Nations League παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία στους Πρωταθλητές κόσμου, Γάλλους. Σήμερα 13/10 τα Πάντσερ δοκιμάζονται εκτός έδρας κόντρα στην ανανεωμένη Ολλανδία και είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσουν να αρχίσουν από εκεί την επαναφορά τους στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ