Γερμανία: Για πρώτη φορά χωρίς γκολ σε τρία σερί επίσημα παιχνίδια!

Γερμανία: Για πρώτη φορά χωρίς γκολ σε τρία σερί επίσημα παιχνίδια!

Η Εθνική ομάδα της Γερμανίας βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση κάτι που αποδεικνύει και το αρνητικό ρεκόρ σκοραρίσματος των «πάντσερ» στα επίσημα παιχνίδια τους.

Σε βαθιά κρίση βρίσκεται απ’ ότι φαίνεται η Γερμανία που μετά το στραπάτσο στο Μουντιάλ, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Η βαριά ήττα από την Ολλανδία ήταν ένα ακόμη χαστούκι για το συγκρότημα του Γιόακιμ Λεβ που δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που σκορπούσε «τρόμο» τα προηγούμενα χρόνια κι έφτασε μέχρι την κορυφή του κόσμου το 2014 στην Βραζιλία.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα «πάντσερ» συνιστά το γεγονός ότι με το χθεσινό 0 στο ενεργητικό τους απέναντι στην Ολλανδία, συμπλήρωσαν τρία σερί επίσημα ματς χωρίς να πετύχουν γκολ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η τελευταία φορά που η Γερμανία πανηγύρισε γκολ σε επίσημο ματς ήταν σε εκείνο το 2-1 κόντρα στη Σουηδία για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ. Ακολούθησε η ήττα-αποκλεισμός από τη Νότια Κορέα με 2-0 λίγες μέρες αργότερα ενώ στο 0 έμεινε και κόντρα στη Γαλλία (0-0) για την πρώτη αγωνιστική του Nations League. Το χθεσινό 3-0 με την Ολλανδία ήταν και το τρίτο παιχνίδι χωρίς γκολ για τους Γερμανούς.

Ενδιάμεσα, τον προηγούμενο μήνα, έχουν μια νίκη με 2-1 κόντρα στο Περού αλλά σε φιλική αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ