Μανωλάς : «Ποτέ δεν κερδίζαμε με 4-0 ή 5-0. Στόχος μας να κερδίζουμε τα ματς»

Μανωλάς : «Ποτέ δεν κερδίζαμε με 4-0 ή 5-0. Στόχος μας να κερδίζουμε τα ματς»

Ο Κώστας Μανωλάς υποστήριξε ότι ο στόχος της Εθνικής ήταν πάντα να κερδίζει τα ματς και όχι να παίζει θεαματικά, ενώ για το αυριανό παιχνίδι είναι αισιόδοξος για νίκη της «γαλανόλευκης».

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα και της Εθνικής Ελλάδας, Κώστας Μανωλάς μίλησε για την αυριανή (15/10) κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στη Φινλανδία και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για νίκη. Επίσης απάντησε και σε ερώτηση για την παραγωγικότητα της «γαλανόλευκης» απαντώντας ότι ούτε με τον Φερνάντο Σάντος που η Ελλάδα ήταν επιτυχημένοι δεν νίκαγε με 4-0 ή 5-0 και ότι στόχος της ομάδας ήταν πάντα να κερδίζει τα ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο στόπερ των «τζιαλορόσι»:

Για την αυριανή αναμέτρηση: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς με μία ομάδα που έχει κερδίσει τρία παιχνίδια με 1-0».

Για τον Τεέμου Πούκι: «Είναι ένας καλός παίκτης που τρέχει πολύ και πιέζει πολύ. Σε κάθε περίπτωση όμως η ομάδα είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει».

Για την Εθνική Φινλανδία: «Θα την δούμε σε λίγο και την αναλύσουμε. Την ξέρουμε όμως την ομάδα μιας και την έχουμε ξαναπαίξει. Δεν μας φοβίζει όμως, πρέπει να μπούμε για τη νίκη και πιστεύω θα την πάρουμε».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η Εθνική: «Σημασία έχει η νίκη. Προτιμάω να έχουμε πιο μέτρια εικόνα και να κερδίζουμε τα ματς. Είχαμε μία σοβαρή εικόνα κόντρα στην Ουγγαρία. Στην Ελλάδα κοιτάμε μόνο τα αρνητικά και όχι τα θετικά. Δεν παίζαμε ποτέ όπως η Βραζιλία και η Ισπανία, ακόμα και επί Σάντος που ήμασταν πετυχημένοι. Εμείς έχουμε στόχο να κερδίσουμε το ματς. Ποτέ δεν κερδίζαμε με 4-0 ή 5-0».

Για το αν βολεύει και η ισοπαλία: «Στόχος μας είναι πάντα να μπαίνουμε και να κερδίζουμε. Ο προπονητής ποτέ δεν μας είπε να μείνουμε πίσω για να μην φάμε γκολ και να πάρουμε την ισοπαλία. Στην Ουγγαρία δεν μας βγήκε το πρέσινγκ με τον αντίπαλο. Στην έδρα μας μπορεί να μην κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά πήραμε το ματς και δεν διακινδυνεύσαμε ποτέ να χάσουμε το ματς. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Είμαστε μία νέα ομάδα, δείτε και τις άλλες. Η Γερμανία αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο στο Μουντιάλ, η Ολλανδία και η Ιταλία δεν πήγαν καν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ