Ρόμπιν Λουντ: «Η Ελλάδα μας ταιριάζει πολύ ως αντίπαλος»

Ρόμπιν Λουντ: «Η Ελλάδα μας ταιριάζει πολύ ως αντίπαλος»

Αρκετά αισιόδοξος φάνηκε στις δηλώσεις του ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού Ρόμπιν Λουντ για το παιχνίδι της Φινλανδίας απέναντι στην Ελλάδα η οποία όπως τόνισε ταιριάζει πολύ ως αντίπαλος στους Σκανδιναβούς.

Η Φινλανδία υποδέχεται αύριο (15/10) την Εθνική Ελλάδας για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League. Οι Σκανδιναβοί έχουν μέχρι στιγμής τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς να δεχτούν τέρμα και φιλοδοξούν κόντρα στη Γαλανόλευκη να κάνουν το 4/4! Σε δηλώσεις του, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Ρόμπιν Λουντ, χαρακτήρισε την Ελλάδα ως αντίπαλο που ταιριάζει στη χώρα του τονίζοντας ότι υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης παρά ήττας.

Αναλυτικά τα λόγια του Φιλανδού:

«Έχουμε φτάσει σχεδόν στα μισά του ομίλου και πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα. Νομίζω ότι η Ελλάδα μας ταιριάζει πολύ ως αντίπαλος. Έχουμε γρήγορους παίκτες που μπορούν να βγουν στην πλάτη της άμυνας τους. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσεις από ότι να χάσεις. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια κι ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί και να βγει ξανά στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Φιλανδού μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ