Θαυμαστής του Ντε Χέα ο Πίκφορντ

Θαυμαστής του Ντε Χέα ο Πίκφορντ

Ισπανία και Αγγλία κοντράρονται απόψε στο πλαίσιο του Nations League και ο Τζόρνταν Πίκφορντ, όταν ρωτήθηκε σχετικά, ξεχώρισε τον Ντε Χέα για τον οποίο δεν έκρυψε τον θαυμασμό του.

Οι Ισπανοί που έχουν κάνει ένα σούπερ ξεκίνημα στους Ομίλους του Nations League, υποδέχονται τους Άγγλους στο μεγάλο ματς της ημέρας για τη διοργάνωση. Ντε Χέα και Πίκφορντ, δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου θα κοντραριστούν επίσης στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Ο Ντε Χέα εδώ και χρόνια από τους κορυφαίους στον κόσμο, είχε ένα πολύ κακό Μουντιάλ, την ώρα που ο άσημος μέχρι πρότινος Πίκφορντ, στην ίδια διοργάνωση έκανε το «μπαμ» και έδειξε στα 24 του πως τα καλύτερα είναι μόνο μπροστά του.

Ερωτηθείς λοιπόν ο τερματοφύλακας της Έβερτον και των Λιονταριών για τον ομόλογό του της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ισπανίας, δεν έκρυψε τον θαυμασμό και τον σεβασμό του για τον Ντε Χέα, αναφέροντας σχετικά:

«Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου. Μερικές φορές υπάρχουν παιχνίδια που δεν πηγαίνουν καλά για αυτούς, όμως τον σέβομαι απεριόριστα γιατί είναι ένας μεγάλος γκολκίπερ.

Η Ισπανία είναι μια σπουδαία ομάδα, όμως είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, όμως έχουμε παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν ζημιές μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ