Σλοβενία – Κύπρος 1-1

Σλοβενία – Κύπρος 1-1

Οι Κύπριοι προηγήθηκαν στο 37’ με τον Παπουλή, αλλά στο 66' έμειναν με 10 λόγω της αποβολής του Κάστανου, με τους Σλοβένους στο 83’ να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Σκούμπιτς, για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Μια… ανάσα από τη νίκη έφτασε η Κύπρος στον αγώνα με την Σλοβενία, αλλά στο τέλος υπολόγιζε χωρίς τον Σκούμπιτς, ο οποίος στο 83’ σκόραρε για τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.  Στο παιχνίδι, που διεξήχθη στη Λιουμπλιάνα για την 4η αγωνιστική του Nations League, οι Κύπριοι προηγήθηκαν στο 37’ με τον Παπουλή, αλλά στο 66’ έμειναν με δέκα, λόγω της αποβολής του Κάστανου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν και στο 83’ ισοφάρισαν με τον Σκούμπιτς. Στο 90’ έμειναν με δέκα και οι Σλοβένοι, μετά την αποβολή του Ιλισιτς για το σκληρό μαρκάρισμα στον Γιώργο Βασιλείου, ενώ στο 96’ η Κύπρος έχασε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή με κόκκινη κάρτα. Ο Δημητρίου ανέκοψε την αντεπίθεση των Σλοβένων με τον διαιτητή να του δείχνει το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Με αυτή την ισοπαλία, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους τέσσερις πόντους και βρίσκονται στην 3η θέση του τρίτου ομίλου του League C, ενώ οι Σλοβένοι έχουν μόλις έναν βαθμό και είναι στην τελευταία θέση.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Σλοβενία: Μπέλετς, Σκούμπιτς, Μίτροβιτς, Κριν (Ζάχοβιτς 74′), Ίλισιτς, Ζατς, Μπέτζακ (Ντερβίσοβιτς 46’), Γιόκιτς (Μπάλκοβετς 58′), Τσρινγκόι, Μέβλια, Μπέριτς.

Κύπρος: Παναγή, Δημητρίου, Μερκής, Σιέλης, Βασιλείου (Ιωάννου 90′), Αρτυματάς, Κάστανος, Κούσουλος, Παπουλής (Αβραάμ 72′), Πιέρος, Μαργκάσα (Χριστοφή 87′).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ