Βλαχοδήμος: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο, όχι και τόσο καλό το ΟΑΚΑ»

Βλαχοδήμος: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο, όχι και τόσο καλό το ΟΑΚΑ»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της εθνικής σε ένα «όχι και τόσο καλό» γήπεδο και δήλωσε χαρούμενος για τις άμεσες διαδικασίες έκδοσης των απαραίτητων εγγράφων, που του επέτρεψαν να φορέσει τη γαλανόλευκη.

Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μιλώντας στο Open μετά τη νίκη της Εθνικής κόντρα στη Φινλανδία (1-0) δεν έκρυψε την χαρά του για τη νίκη στο ντεμπούτο του με την φανέλα της εθνικής κι αναφέρθηκε και στις διαδικασίες έκδοσης των απαραίτητων εγγράφων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάρα πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που φτιάξαμε τα χαρτιά τόσο γρήγορα. Σε όλα τα άτομα. Χαίρομαι που έκανα το ντεμπούτο μου και κερδίσαμε. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Είπαμε τι πρέπει να κάνουμε. Την διαδικασία για τα χαρτιά και την ΦΙΦΑ. Χαίρομαι που το καταφέραμε σε μικρό χρόνο να φτιάξουμε αυτά τα χαρτιά και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ τώρα. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά. Σε ένα γήπεδο που δεν ήταν τόσο καλό. Θέλαμε και το 2ο γκολ αλλά έχει την σημασία του ότι κερδίσαμε. Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες. Όλοι μας είμαστε καλοί παίκτες. Να πιστέψουμε όλοι στους εαυτούς μας. Κάναμε μία καλή αρχή. Να ακούμε τον κόουτς και να τρέχουμε και να προσπαθούμε όλοι για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ