Εχασε τη νίκη (1-1) μέσα από τα χέρια της η Κύπρος, γκέλα για τη Νορβηγία του Ομάρ (vid)

Εχασε τη νίκη (1-1) μέσα από τα χέρια της η Κύπρος, γκέλα για τη Νορβηγία του Ομάρ (vid)

Η Κύπρος μέχρι το 89’ κράταγε τη νίκη στα χέρια της στο ματς με την Βουλγαρία, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1) με πέναλτι του Ντιμιτρόφ – Γκέλα στη Σλοβενία για την Νορβηγία, βασικός και πάλι ο Ομάρ.

Μια… ανάσα από τη νίκη έφτασε η Κύπρος στο παιχνίδι με την Βουλγαρία, για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου του League C του Nations League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Παναγιώτη Ζαχαρίου στο 24’, μετά από πάσα του Χάρη Κυριάκου και μέχρι το 89’ κράταγαν στα χέρια τους το τρίποντο της νίκης. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 90’ βρήκαν τον τρόπο και έκλεψαν το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ποπόφ κέρδισε πέναλτι από τον Λαΐφη και ο Ντιμιτρόφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ενας βαθμός που μπορεί να αποδειχθεί χρυσός για τους Βούλγαρους, οι οποίοι παλεύουν μαζί με την Νορβηγία για την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι Σκανδιναβοί του Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα των Βούλγαρων, καθώς έμειναν 1-1 με την Σλοβενία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9’ με τον Βέρμπιτς, με τον Γιόνσεν να ισοφαρίζει 1-1 στο 85’. Ο μπακ του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι. Στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησε και ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 63’ από τον σκόρερ των Νορβηγών.

Μετά τις δύο ισοπαλίες στα αποψινά παιχνίδια, Βουλγαρία και Νορβηγία παρέμειναν ισόβαθμες με 10 βαθμούς και η πρώτη θέση θα κριθεί στην 6η και τελευταία αγωνιστική. Η Βουλγαρία θα υποδεχθεί τους Σλοβένους και η ομάδα του Ομάρ θα αγωνιστεί στην Κύπρο. Αν οι δύο ομάδες φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα, τότε στην πρώτη θέση θα τερματίσει η Νορβηγία, καθώς υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ