Τερζής: «Μας βοήθησαν τα φιλικά, η ομάδα δείχνει βελτίωση»

Τερζής: «Μας βοήθησαν τα φιλικά, η ομάδα δείχνει βελτίωση»

Ο άμεσος συνεργάτης του Χερμάν Μπούργος, Απόστολος Τερζής, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα του Άρη στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον Άρη Λεμεσού, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της προετοιμασίας.

Για την εικόνα του Άρη στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας και τις προπονήσεις μίλησε ο βοηθός του Χερμάν Μπούργος, Απόστολος Τερζής, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για το σημερινό παιχνίδι που αγωνίστηκε η βασική ενδεκάδα, παίξαμε καλά, δεν κινδυνεύσαμε στη ροή του αγώνα. Κάναμε 4-5 καλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι το σημερινό, έως και αντιαθλητικό, αλλά για τη γενική μας εικόνα δουλέψαμε καλά στην Αυστρία. Μας βοήθησαν τα φιλικά και οι προπονήσεις. Έχουμε άλλα δύο φιλικά για να ετοιμάσουμε καλύτερα την ομάδα για το ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: Φιλικό στα χαρτιά, Άρης στα ρηχά… (0-1)

Για την έλευση στην Αυστρία των Γκρέι και Ντιόπ:

«Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες, έχουν μπει στο κλίμα, είναι έμπειροι ειδικά ο Γκλέι, αλλά και ο Ντιόπ, που είναι ορεξάτος, θα καταλάβουν το σκεπτικό του προπονητή. Περιμένουμε κι άλλα παιδιά που είναι στη Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθούν αύριο».

Για το αν θα προλάβουν να είναι αγωνιστικά έτοιμα τα νέα αποκτήματα:

« Αυτά τα παιδιά κάνουν προπόνηση στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζουμε ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, θα μάθουν και τους υπόλοιπους παίκτες και τι ζητάμε και θα είναι οι λύσεις για το ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για το ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας ο Τερζής δήλωσε:

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ποσοστό, αλλά είμαστε αρκετά καλά σε σχέση με το πως ήμασταν όταν ήρθαμε στην Αυστρία, κάθε μέρα η ομάδα δείχνει βελτίωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ