Άρης: Τα «μάτια» στον Γκρέι

Άρης: Τα «μάτια» στον Γκρέι

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στο σημερινό (18.30) τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Άρη επί αυστριακού εδάφους, με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού.

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στον Άντρε Γκρέι, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη και πιθανότατα θα τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, στη σημερινή (18.30) φιλική αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού.

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός έδειξε καλά στοιχεία στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στη Γάνδη και είναι λογικό να έχει στραμμένα τα «βλέμματα» πάνω του.

Σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε ο Χερμάν Μπούργος, το πιθανότερο είναι ότι θα ξεκινήσει με σύστημα 4-4-2, χωρίς, πάντως, να το αλλάξει σε 3-5-2, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμα, εκτός απροόπτου, ο Αργεντινός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικές ενδεκάδες, μια σε κάθε ημίχρονο.

Το σημερινό θα είναι το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Άρη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που πραγματοποιείται στην Αυστρία. Η αποστολή αναμένεται αύριο (8/7) να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο προπονητής του Άρη θα δώσει, πιθανότατα, ρεπό στους παίκτες του, για να τους ανταμείψει για την προσπάθεια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ