Άρης: Επιστροφή στο Δασυγένειο ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Επιστροφή στο Δασυγένειο ενόψει Ολυμπιακού

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα ξεκινήσουν από σήμερα την προετοιμασία τους για το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι της Δευτέρας (11/7) με τους πρωταθλητές στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Χερμάν Μπούργος και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη φιλική αναμέτρηση της Δευτέρας (11/7) με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει και στις νέες προσθήκες στο απογευματινό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς θα τεθούν στην διάθεση του και οι νεοαποκτηθέντες Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάγιο, που δεν είχαν ταξιδέψει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Μάγκνουσον!

Στην προπόνηση θα παραβρεθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Καμάτσο, που από χθες το βράδυ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Άρη.

Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι οι προαναφερθέντες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ακόμα, ο Άρης θα δώσει ακόμα μια φιλική αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αντίπαλο τον Ιωνικό την Πέμπτη (14/7).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ