Η πρώτη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν

Η πρώτη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν

Αυτή είναι η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το πρώτο φιλικό της σεζόν για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Γουότφορντ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Γουότφορντ, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στην Αυστρία, μιας και αναβλήθηκε το πρώτο ματς της σεζόν λόγω κακοκαιρίας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν απέναντι στις «σφήκες».

Συγκεκριμένα, το τριφύλλι που μέχρι στιγμής έχει αρκεστεί σε οικογενειακά διπλά, θα αγωνιστεί σε σχηματισμό 4-3-3, με τον Μπρινιόλι να είναι κάτω από τα δοκάρι και τους Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Από εκεί και πέρα, οι Κουρμπέλης, Ηλιάδης και Αλεξανδρόπουλος θα παίξουν στον άξονα, ο Παλάσιος στην δεξιά πλευρά, ο Σαρδέλης στην αριστερή, με τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιοβάνοβιτς σκοπεύει στο πρώτο φιλικό για τη νέα σεζόν να μην επιβαρύνει πολύ τους ποδοσφαιριστές του και να χρησιμοποιήσει δυο ενδεκάδες.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλο, Ηλιάδη, Κουρμπέλη, Παλάσιος, Σαρδέλη, Ιωαννίδη.

Δείτε την ανάρτηση των πράσινων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ