Οι μάνατζερ του Σκάρπα ανέβασαν story με αεροπλάνο και ελληνική σημαία

Οι μάνατζερ του Σκάρπα ανέβασαν story με αεροπλάνο και ελληνική σημαία

Η εταιρία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Γκουστάβο Σκάρπα ανέβασε story με ελληνική σημαία και αεροπλάνο και «άναψε» φωτιές σχετικά με το μέλλον του και τον Ολυμπιακό

Ο Γκουστάβο Σκάρπα είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να έχουν καταθέσει μάλιστα την πρόταση τους στον παίκτη, όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους για τον παίκτη με σκοπό να τον αποκτήσουν, είτε το καλοκαίρι, είτε τον Ιανουάριο, που μένει ελεύθερος από την Παλμέιρας.

Ο Σκάρπα από την πλευρά του θέλει να φύγει από τη βραζιλιάνικη ομάδα και να αγωνιστεί στην Ευρώπη, με την προοπτική του Ολυμπιακού να εξιτάρει, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν στη χώρα του «καφέ».

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν επικοινωνία με τον Ολυμπιακό και ψάχνουν να βρουν τη «χρυσή» τομή προκειμένου να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η εταιρεία που εκπροσωπεί τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, δημοσίευσε σε Instagram story ένα αεροπλάνο και ελληνική σημαία βάζοντας «φωτιά» σχετικά με το μέλλον του και τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ