Η 11άδα του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Αρη (pic)

Η 11άδα του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Αρη (pic)

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:00).

Φιλικό με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη δίνει απόψε (21:00) ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των αναμετρήσεων με την Μακάμπι Χάιφα, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο αποψινό παιχνίδι χρησιμοποιεί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν βασικοί στο πρόσφατο φιλικό με την Αλκμααρ και θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει των αγώνων με τους Ισραηλινούς για το Champions League.

Διαβάστε επίσης: Τέλος και ο Ταυλαρίδης από την ΑΕΚ – Χάθηκε το μέτρημα στις αποχωρήσεις αλλά…

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τον Ανδρούτσο στο δεξί άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας, τον Κίτσο στο αριστερό και τους Μανωλά – Μπα ως κεντρικό δίδυμο. Οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά θα είναι στα χαφ, με τους Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς και Αμπουμπακάρ Καμαρά πίσω από τον Τικίνιο.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Μπα, Μανωλάς, Κίτσος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς, Αμπ. Καμαρά και Τικίνιο.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη οι: Ελ Αραμπί, Βρσάλικο, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Παπασταθόπουλος, Μασούρας Κανέ, Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ και Σισέ.

Δείτε την ανάρτηση της πειραϊκής ΠΑΕ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ