Παναθηναϊκός: Φουλ τακτική και πρέσινγκ-ανάπτυξη από Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Φουλ τακτική και πρέσινγκ-ανάπτυξη από Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε το κομμάτι της τακτικής, του πρέσινγκ και της ανάπτυξης στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού περιλάμβανε μία άσκηση με μεγάλη ένταση, τέσσερις εστίες περιμετρικά και δύο ομάδες που έπαιζαν διπλό και μπορούσαν να σκοράρουν σε ένα από τα δύο τέρματα. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε ο περιορισμός των τριών εναλλαγών της μπάλας για να εκδηλωθεί επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Η «τρελή» ιστορία του Καμάτσο

Πορτοκαλί ομάδα: Σένκεφελντ, Τσέριν, Βαγιαννίδης, Σαβιέρ, Κρυπαράκος, Καμπετσής, Καρλίτος, Ρούμπεν, Σιδεράς, Πούγγουρας, Γκάνεα.

Πράσινη ομάδα: Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Σαρδέλης, Ιωαννίδης, Σάρλια, Κουρμπέλης, Ηλιάδης, Φρόκου, Κώτσιρας, Παλάσιος.

Μπαλαντέρ ο Αϊτόρ.

Η πορτοκαλί ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια, με τον Καρλίτος να πετυχαίνει δύο πολύ ωραία γκολ, ενώ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», Μάγκνουσον, σκόραρε δις.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου κομματιού της άσκησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε στους παίκτες του:

«Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να παίξετε καλύτερα. Θέλω να παίξτε πιο απλά, να βάλετε περισσότερα γκολ σε αυτές τις καταστάσεις. Να αλλάζετε από τη μία πλευρά στην άλλη, χωρίς να χάνετε την μπάλα εύκολα. Παίξτε πιο απλά, πάμε άλλο ένα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ