Το «αντίο» του Μακέντα στον Παναθηναϊκό (pic)

Το «αντίο» του Μακέντα στον Παναθηναϊκό (pic)

Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Φεντερίκο Μακέντα.

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό και επισήμως ο Φεντερίκο Μακέντα. Με επίσημη ανακοίνωση, το «τριφύλλι» ενημέρωσε πως ο Ιταλός επιθετικός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, βάζοντας έτσι τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών, μετά από μια τετραετία.

Ο Ιταλός φορ που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού, αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με μια ανάρτηση στα social media και στάθηκε στα όσα έζησε με τους «πράσινους», τονίζοντας πως είναι πολύ δύσκολο να πει «αντίο» στο «τριφύλλι»…

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Ραχίμ Στέρλινγκ έγινε το «διαβατήριο» εισόδου του Μπόλι στον ποδοσφαιρικό πλανήτη

«Τι να πεις σε στιγμές όπως αυτή; Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσω να βρω τις κατάλληλες λέξεις, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά για να εκφραστούν. Είμαι μέρος της ιστορίας ενός μεγάλου κλαμπ και αυτό είναι κάτι που με κάνει περήφανο! Όταν έφτασα στην αρχή, εγώ και η ομάδα ήμασταν σε παρόμοια κατάσταση, λες και χρειαζόμασταν ο ένας τον άλλο για να βρεθούμε ξανά στο σωστό δρόμο…

Υπήρξαν πολλές σπουδαίες στιγμές αλλά και κακές φυσικά, όμως πάντα έδινα τα πάντα μέσα κι έξω απ’ το γήπεδο για να εκπροσωπήσω το σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σίγουρα κρατάω τις καλές αναμνήσεις μαζί μου για την υπόλοιπη ζωή μου!!! Θέλω να ευχαριστήσω όποιον με βοήθησε για να πετύχω τους στόχους μου. Προπονητές, ιατρικό τιμ, προσωπικό, συμπαίκτες και οπαδούς, όλοι θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

Η Ελλάδα μου έδωσε αγάπη και στήριξη και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Όμως το ποδόσφαιρο απαιτεί αλλαγές και για κάποιους λόγους ήρθε η ώρα για τη δική μου αλλαγή.

Είναι πολύ δύσκολο για μένα να λέω αντίο μετά από 4 χρόνια, οπότε θα πω, μέχρι να συναντηθούμε ξανά φίλοι μου…

Ευχαριστώ για όλα

Με αγάπη

Κίκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ