Αλ-Ντουχαΐλ – Παναθηναϊκός 0-1: Σοβαροί και νικητές οι «πράσινοι»

Αλ-Ντουχαΐλ – Παναθηναϊκός 0-1: Σοβαροί και νικητές οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ξανά θετικά δείγματα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη -αν και φιλική- τη φετινή σεζόν, επικρατώντας της Αλ-Ντουχαΐλ με 1-0.

Θετικό πρόσωπο έδειξε και πάλι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παρότι δεν εντυπωσίασε, παρουσίασε βελτίωση στην απόδση του και μετά την ισοπαλία κόντρα στη Γουότφορντ, έφτασε στην πρώτη του νίκη, επικρατώντας της Αλ-Ντουχαΐλ με 1-0.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η σιγουριά του Μαρτίνς και η ώρα της λίστας

Το ένα και μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, που χάρισε τη νίκη στους «πράσινους» το πέτυχε ο Αϊτόρ στο 44′ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Παλάσιος.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Ιουλίου κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ-ΝΤΟΥΧΑΙΛ

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τοποθετεί τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, με τους Βαγιανίδη, Σένκφελντ, Πούγγουρα και Γκάνεα από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αλεξανδρόπουλος και Κουρμπέλης αποτέλεσαν το δίδυμο στα χαφ, ενώ Καρλίτος, Αϊτόρ και Παλάσιος ήταν πίσω από τον Ιωαννίδη, που αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά στο ματς, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 4ο λεπτό, όμως Παλάσιος και Ιωαννίδης δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Η Αλ-Ντουχαΐλ αντέδρασε, με τον Ολούνγκα να δημιουργεί προβλήματα, αλλά ο Λοντίγκιν δεν επέτρεψε στον ψηλό επιθετικό να παραβιάσει την εστία του.

Στο 43′ οι «πράσινοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Παλάσιος «τσίμπησε» την μπάλα από τον αντίπαλό του και κέρδισε πέναλτι, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Αϊτόρ, κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός, με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς όμως να παραμένει σοβαρή και να μην αφήνει τους τυπικά γηπεδούχους να γίνουν επικίνδυνοι. Μάλιστα, στο 80′ ο Καμπετσής έχασε τεράστια ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να παίρνει τη νίκη με 1-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-2-3-1): Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (63’ Σιδεράς), Πούγγουρας (46’ Σάρλια), Γκάνεα (46’ Χουάνκαρ), Κουρμπέλης (46’ Ρούμπεν), Αλεξανδρόπουλος (63’ Φρόκου), Παλάσιος (63’ Κρυπαράκος), Καρλίτος (46’ Τσέριν), Αϊτόρ (63’ Σαρδέλης), Ιωαννίδης (63’ Καμπετσής).

ΑΛ ΝΤΟΥΧΑΪΛ (Ερνάν Κρέσπο / 4-2-3-1): Αλ Μπακρί, Αλααεντίν, Μούσα, Αϊμέν, Αλ Ναΐμ, Σεαρά (36’ λ.τρ. Ζιγιάντ), Σάσι, Καλέντ (63’ Γιαζίντι), Μαντιέρ, Ολούνγκα, Εντμίλσον (63’ Σουχαΐμπ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ