ΑΕΚ: Τα πλάνα τα Αλμέιδα για το δίωρο τεστ με τη Φόλενταμ – Βασικός ο Πινέδα

ΑΕΚ: Τα πλάνα τα Αλμέιδα για το δίωρο τεστ με τη Φόλενταμ – Βασικός ο Πινέδα

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Φόλενταμ στο Άλκμααρ σε ένα παιχνίδι 120 λεπτών, στο δεύτερο φιλικό της για φέτος. Φανέλα βασικού δίνει ο Ματίας Αλμέιδα στον Ορμπελίν Πινέδα, ποια είναι τα πλάνα του Αργεντινού...

Η ΑΕΚ απόψε δίνει το δεύτερο καλοκαιρινό φιλικό της, αντιμετωπίζοντας τη Φόλενταμ (20:00, COSMOTE Sport 1) σε μια αναμέτρηση, που μετά από συμφωνία των δύο ομάδων θα διαρκέσει 120 λεπτά (τέσσερα 30λεπτα).

Διαβάστε επίσης: UEFA Ranking: Το κάζο του ΠΑΟΚ πιέζει την Ελλάδα

Χθες (21/7) ο Ματίας Αλμέιδα δοκίμαστε τόσο το 3-5-2, με το οποίο παρέταξε την ομάδα του κόντρα στην Γκενκ, όσο και το 3-4-2-1 και έδειξε πως αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Μεξικανός χαφ δοκιμάστηκε και στα δύο σχήματα στο πλευρό του Γιόνσον στη μεσαία γραμμή, ενώ πιο επιθετικό ρόλο είχαν οι Μάνταλος και Γκατσίνοβιτς παίζοντας πίσω από τον Αραούχο. Ο Σιμάνσκι χρησιμοποιήθηκε ξανά ως στόπερ, με αριστερό κεντρικό αμυντικό τον και δεξί κάποιες φορές τον Μήτογλου και κάποιες τον Ρότα.

Τσούμπερ και Γκαρσία δοκιμάστηκαν σε ρόλο δεξιών μπακ-χαφ, με τον τελευταίο όμως σε κάποιες παραλλαγές να παίζει πιο μπροστά, με τον Ελβετό άσο όμως να αγωνίζεται πιο μπροστά σε κάποιες παραλλαγές του Αργεντινού τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο αποψινό φιλικό δεν θα αγωνιστούν οι Αλμπάνης και Μισελέν λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Γαλανόπουλος, ο οποίος χθες υπέγραψε την επέκταση της συεργασίας του με την Ένωση μέχρι το 2024, θα αρχίσει να προπονείται με την πρώτη ομάδα με την επιστροφή της από την Ολλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ