Πινέδα: «Θέλω να παίζω για να είμαι στο Μουντιάλ με το Μεξικό»

Πινέδα: «Θέλω να παίζω για να είμαι στο Μουντιάλ με το Μεξικό»

Ο Ορμπελίν Πινέδα παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του και μίλησε για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και το μεγάλο του στόχο ενόψει Μουντιάλ.

Το μεγάλο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα, παραχώρησε νέα συνέντευξη στο Μεξικό μιλώντας για τη μετακίνησή του στην Ένωση και για το στόχο του να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Νοέμβριο στο Κατάρ.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στο TUDN, ο Μεξικανός χαφ τόνισε πως έπρεπε να κοιτάξει να βρει ομάδα στην Ευρώπη από τη στιγμή που δεν τον ήθελε η Θέλτα, για να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να κερδίσει μία θέση στην τελική λίστα της εθνικής του ομάδας για το Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης: Εκανε το «μπαμ» ο Άρης: Εκλεισε Μάνου Γκαρθία!

«Πρέπει να συνεχίσω την προσπάθεια. Δεν μου έδιναν τα απαραίτητα λεπτά συμμετοχής και έπρεπε να ψαχτώ, προκειμένου να βρίσκομαι στην εθνική του Μεξικό.

Πλησιάζει ένα Μουντιάλ και θέλω να παίζω, για να είμαι στην τελική λίστα. Πλέον, έχω τη δυνατότητα να βρίσκομαι στην Ευρώπη και θα δώσω ακόμα περισσότερα», ανέφερε αρχικά ο Πινέδα.

Στη συνέχεια μίλησε φυσικά και για την επιλογή της ΑΕΚ: «Από τη στιγμή που σου δίνεται η πιθανότητα να παίξεις ως δανεικός, προετοιμάζεσαι καλά και είσαι ανταγωνιστικός σαν πραγματικός παίκτης. Προετοιμάζεσαι στο 100% για να μπορείς να βρίσκεσαι στο Μουντιάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ