ΠΑΣ Γιάννινα: Φιλική ήττα από την Ομόνοια

ΠΑΣ Γιάννινα: Φιλική ήττα από την Ομόνοια

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Κυπριακή Ομόνοια στον τελευταίο του αγώνα στην Πολωνία όπου και πραγματοποίησε την προετοιμασία του

Με ήττα θα αποχαιρετήσει την Πολωνία ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έχασε από την Ομόνοια με 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας εκεί, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Super League  και στο κύπελλο Ελλάδας.

Οι Γιαννιώτες παρά την ήττα έδειξαν θετικά δείγματα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα ανώτερου επιπέδου. Οι Κύπριοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά του Μίλετιτς.

Παρά την ψυχρολουσία, οι παίκτες του Θανάση Στάικου, κατάφεραν να ισοφαρίσουν έξι λεπτά αργότερα με τον Λώλη, έπειτα από ασίστ του Σταματελόπουλου.

Διαβαστε επίσης: Λευκή επιταγή Παναθηναϊκού στον Ιβάν – «Θα πάρουμε τους παίκτες που θέλει, όσο κι αν κάνουν»

Ακολούθησαν καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες με τελευταία πριν το δεύτερο γκολ, να έρχεται από τον Παμλίδη για λογαριασμό του ΠΑΣ, στο 84ο λεπτό. Τελικά, στο 88 ο Κακουλής, εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Ασημένου και «έγραψε το 2-1 με κεφαλιά για την Ομόνοια.


ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ (46’ Αθανασίου), Σόρια (62’ Τσάβος), Παντελάκης (90’ Τσίρης), Εραμούσπε (46’ Μπαγκαλιάνης), Κιάκος (46’ Ποζνάνσκι), Καραχάλιος (62’ Πήλιος, 90’ Ρίζος), Μπιλμπάο (46’ Ριένστρα), Λιάσος (62’ Κύρκος, 90’ Ν. Λώλης), Αλ. Λώλης (46’ Ροσέρο), Σταματελόπουλος (62’ Παμλίδης) και Μορέιρα (62’ Τζίμας)

Ομόνοια (Νιλ Λένον): Φαμπιάνο (46′ Ουζόχο), Μάθιους (59′ Ψάλτης), Μίλετιτς, Λάνγκ (59′ Γιούστε), Λέτσγιακς (66′ Βενιζέλου), Μπασιρού (46′ Ντίσκερουντ), Χαραλάμπους (61′ Ασημένος), Σάββα, Μπρούνο (46′ Χρίστου), Παπουλής (46 Ζευκής), Μάταβς (46′ Κακουλλής)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ