Ψάχνεται για Τζούρισιτς ο Παναθηναϊκός (Vids)

Ψάχνεται για Τζούρισιτς ο Παναθηναϊκός (Vids)

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς φέρεται να είναι ένας ποδοσφαιριστής που τσεκάρει ο Παναθηναϊκός για τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστών που θέλει να κλείσει άμεσα τις επόμενες στη μεσοεπιθετική του γραμμή και ένας παίκτης που φαίνεται να είναι ψηλά στην πράσινη λίστα είναι ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

Στην Ιταλία κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που εμπλέκουν τον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή της Σασουόλο με το τριφύλλι, ενώ σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Τζούρισιτς, ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για να δει τις προθέσεις του, σε μια περίοδο που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «καίγεται» για ενίσχυση…

Ο 30χρονος επιτελικός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Σασουόλο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και αρέσει αρκετά, όμως οι πράσινοι δεν «παίζουν» μόνοι τους. Συγκεκριμένα, για τον Τζούρισιτς έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον οι Τορίνο και Σαλερνιτάνα, ενώ η περίπτωση του γίνεται ακόμη πιο δύσκολη για την ελληνική ομάδα λόγω του υψηλού κασέ που έχει.

Ο Τζούρισιτς αμειβόταν με πάνω από 1.000.000 ευρώ τον χρόνο και θα ψάξει -και λογικά θα βρει- ανάλογο συμβόλαιο στην αγορά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος έχει μεγάλες εμπειρία από τη Serie A αλλά και από τα ευρωπαϊκά γήπεδα γενικότερα, αφού έχει παίξει σε Μάιντς, Σαουθάμπτον, Άντερλεχτ και Σαμπντόρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ