Ιωνικός-Ατρόμητος 2-2: Φιλικό με άρωμα επίσημου (vids)

Ιωνικός-Ατρόμητος 2-2: Φιλικό με άρωμα επίσημου (vids)

Iσόπαλη με σκορ 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιωνικό και Ατρόμητο. Τέσσερα γκολ και δύο κόκκινες έκαναν το ματς να μοιάζει με επίσημο αγώνα.

Ισόπαλο με 2-2 τελείωσε το σημερινό (7/8) φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Ατρόμητο που διεξήχθη στη Νίκαια.

Στο ματς κυρίαρχο στοιχείο ήταν τα νεύρα αφού υπήρξαν δύο αποβολές, μια για κάθε ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Η υπόθεση Ντε Λα Φουέντε, η λίστα του Ολυμπιακού, η KIN και μια ιστορία για τον Μποέτιους

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς έμοιαζε με επίσημο αφού οι ομάδες έδειξαν πολύ ωραία επιθετικά στοιχεία. Το σκορ άνοιξε ο γηπεδούχος Ιωνικός στο 7 με προβολή του Ιωαννίδη μετά από κόρνερ του Μεντόσα.

Η συνέχεια είχε πολλά νεύρα αφού στο 26ο λεπτό οι Ρομαό και Χατζηισαΐας τσακώθηκαν και ο διαιτητής Βεργέτης τους απέβαλε.

Ο Ατρόμητος «ξύπνησε» μετά την αποβολή και γύρισε το ματς. Αρχικά ο Κλωναρίδης ισοφάρισε στο 36 και πέντε λεπτά αργότερα ο Σουάρεθ έδωσε το προβάδισμα στους Περιστεριώτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αλλά τελικά ο Ιωνικός ισοφάρισε με τρομερό σουτ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος Μίλο στο 73.
Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάτι σημαντικό και οι δύο ομάδες έδωσαν ραντεβού για τα παιχνίδια στη Superleague.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (81’ Χριστοδουλής), Αντούνες, Μασάς (81’ Σερβιλάκης), Ν. Ιωαννίδης (46’ Πογοσιάν), Μεντόζα (46’ Μίλο), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι (46’ Τσιριγώτης), Μύγας (81’ Χ. Ιωαννιδης), Ρομαό, Ελευθεριάδης (60’ Οφόσου), Μάντζης

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Αθανασίου (46’ Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Γκονζάλες (66’ Ερλινγκμαρκ), Κουέν (88’ Μουντές), Μουνίθ (36’ Μαυρομμάτης), Ρομπάιλ (68’ Ροτάριου), Κλωναρίδης (78’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (73’ Κωτσόπουλος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ