«Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Βιτάλ»

«Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Βιτάλ»

Ο Ματέους Βιτάλ που πέρσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, φέρεται να είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να ασχολείται έντονα με την περίπτωση του Ματέους Βιτάλ, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού από την Κορίνθιανς.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι στο στόχαστρο του Δικεφάλου του βορρά και όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, οι Θεσσαλονικείς είναι προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Torcedores.com», ο Ματέους Βιτάλ είναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να έχει στείλει επίσημη πρόταση στην Κορίνθιανς για το 80% των οικονομικών δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου μέσου.

Μάλιστα οι Βραζιλιάνοι θεωρούν ότι η μετακίνηση του Βιτάλ στον ΠΑΟΚ είναι θέμα χρόνου, ενώ μιλούν και με αριθμούς για τη μεταγραφή. Συγκεκριμένα, η πρόταση του ΠΑΟΚ ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ και έφτασε, μέσω ενός μάνατζερ, στη διοίκηση της Κορίνθιανς, που προς το παρόν αξιολογεί τους όρους της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βραζιλιάνικη ομάδα δεν είναι αρνητική ως προς την πώληση του Βιτάλ, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Κλαμπ Μπριζ από το Βέλγιο, όσο και η Σάο Πάολο από τη Βραζιλία.

Ο Βιτάλ πέρσι είχε 40 συμμετοχές με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, που θα μπορούσε αυτό το καλοκαίρι να αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του για 4 εκατομμυρίων ευρώ, όμως αποφάσισε να μην τον κάνει δικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ