Eπασί: «Θα σας παρακολουθώ και θα είμαι φίλαθλος του ΟΦΗ» (vid)

Eπασί: «Θα σας παρακολουθώ και θα είμαι φίλαθλος του ΟΦΗ» (vid)

Τις τελευταίες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ έκανε ο Ντεβί Επασί που δήλωσε ότι θα παρακολουθεί την ομάδα ως φίλαθλος πλέον.

Ο Ντεβί Επάσι μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από την Άμπα της Σαουδικής Αραβίας έκανε τις τελευταίες του δηλώσεις στο Γεντί Κουλέ με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Τόνισε πως θα έχει για πάντα στην καρδία του τους Κρητικούς και ότι θα παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΟΦΗ ως φίλαθλος πλέον.

Διαβάστε επίσης: «Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Βιτάλ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της ομάδας, τους φιλάθλους και όσους αγαπούν τον ΟΦΗ. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, θα κρατήσω τα πάντα ως ενθύμιο στο μυαλό μου.

Ήταν πραγματική ευχαρίστηση να φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Θα πάω στην Σαουδική Αραβία για δύο χρόνια, και μετά ποιος ξέρει; Ίσως έρθω ξανά εδώ, ξέρω ότι οι άνθρωποι με αγαπούν και τους αγαπώ και εγώ. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το μέλλον».

Για την εμπειρία του στον ΟΦΗ σχολίασε: «Οι άνθρωποι, η ατμόσφαιρα και το Γεντί Κουλέ όταν ήταν γεμάτο ήταν πολύ όμορφα. Ο χρόνος που πέρασα εδώ ήταν πολύ καλός και φυσικά θα έχω καλές αναμνήσεις. Στιγμές που σίγουρα θα θυμάμαι είναι το 3-3 και η εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Είναι δύο πολύ καλές στιγμές για εμάς και θα μείνουν στο μυαλό μου για πολύ καιρό. Σας εύχομαι καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν, θα σας παρακολουθώ και θα είμαι φίλαθλος του ΟΦΗ! Θα είμαστε σε επαφή. Τα λέμε σύντομα»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ