Γιοβάνοβιτς: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, περιμένουμε τους νέους παίκτες»

Γιοβάνοβιτς: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, περιμένουμε τους νέους παίκτες»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, μετά τη φιλική ισοπαλία με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Χαποέλ Μπερ Σεβά στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «πράσινων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Στην τελική ευθεία του Τανούλη στον Ολυμπιακό

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν καλό τεστ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς στην προετοιμασία. Αυτό που ήταν σημαντικό ήταν οι καιρικές συνθήκες και να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτές ενόψει και του αγώνα με την Ντνίπρο.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών τόσο στην προετοιμασία όσο και στα άλλα παιχνίδια. Παίξαμε και με καλές ομάδες με διαφορετικό στιλ παιχνιδιού κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει στη συνέχεια. Να είμαστε πιο έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Θα έχουμε και επιστροφές παικτών που δεν μπορούσαν να αγωνιστούν σήμερα».

Για τους τραυματίες και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα:

«Έχουμε λίγες διαφορές στο βαθμό ετοιμότητας. Θα δουλέψουμε τόσο με τους παίκτες που ήρθαν όσο και με εκείνους που είχαν πρόβλημα τραυματισμού».

Για τον Βιλένα και αν θα αγωνιστεί την Τρίτη με τη Βαγιεκάνο και την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο:

«Μη μου βάζετε τέτοια. Θα δούμε σε καθημερινή βάση πώς αισθάνεται. Ο κόσμος πάντα ανταποκρίνεται. Πάντα δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Αυτό το γήπεδο έχει θετική αύρα και θα συνεχίσει να έχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ