Παναθηναϊκός: Έφτασε Αθήνα ο Γεντβάι

Παναθηναϊκός: Έφτασε Αθήνα ο Γεντβάι

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Τιν Γεντβάι, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, δηλώνοντας αποφασισμένος να βοηθήσει.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τιν Γεντβάι.

Ο 27χρονος διεθνής Κροάτης, έρχεται ως δανεικός από τη Λοκομοτίβ Μόσχας στους «Πράσινους», προκειμένου να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην άμυνα της ομάδας του Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Ειδά θετικά πράγματα, περιμένω από τους παίκτες μου να δίνουν τα πάντα»

Ο Γεντβάι, αγωνίζεται ως στόπερ και αυτή τη στιγμή θα έχει το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο αμυντικού στην ομάδα, με τον ετήσιο μισθό του να φτάνει το 1 εκατ. ευρώ, ενώ η οψιόν αγοράς του, από τους Ρώσους, έχει τοποθετηθεί στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Γεντβάι έχει αγωνιστεί 26 φορές με την Εθνική Κροατίας, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Ρωσία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για τις Λοκομοτίβ Μόσχας και Αλ Αίν αντίστοιχα, συμπληρώνοντας 34 εμφανίσεις με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα θα παρακολουθήσει τους καινούργιους του συμπαίκτες στο αποψινό φιλικό (22:00) του Παναθηναϊκού με την Χάποελ Μπερ Σεβά στη Λεωφόρο.

Ο Γεντβάι στις πρώτες του δηλώσεις στην Ελλάδα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο ταξίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πρέπει να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ξέρω τους Σέρβους παίκτες, κάποιους που έπαιξαν στην Κροατία. Με κάποιους μίλησα και προσωπικά. Γνωρίζω την ομάδα και τον προπονητή, ξέρω τι περιμένουν από μένα και όλη την ομάδα. Θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ