Πρόβα τζενεράλε ενόψει Ευρώπης με Ράγιο ο Παναθηναϊκός

Πρόβα τζενεράλε ενόψει Ευρώπης με Ράγιο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (18/7 και ώρα 21:00) τη Ράγιο Βαγεκάνο στη Λεωφόρο, με τον Γιοβάνοβιτς να τσεκάρει Βιλένα και την ετοιμότητα των πράσινων ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα ακόμα φιλικό απόψε (18/7 και ώρα 21:00) στη Λεωφόρο, κόντρα στην ισπανική Ράγιο Βαγεκάνο. Μετά το ισόπαλο φιλικό με την Μπερ Σεβά (1-1), αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό των πράσινων πριν από τα διπλά ματς κόντρα στην Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League (2ος γύρος).

Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να κάνει πρόβα ενδεκάδας ενόψει των ματς με τους Ουκρανούς για αρκετά μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, ενώ θα έχει την ευκαιρία να δώσει και χρόνο συμμετοχής στον Φώτη Ιωαννίδη που πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ-Ολυμπιακός την 4η αγωνιστική: Αυτό είναι το πρόγραμμα των ντέρμπι της Super League

Είναι πολύ πιθανό επίσης να αγωνιστεί στην αναμέτρηση για πρώτη φορά με το τριφύλλι στο στήθος και ο νεοαποκτηθείς Τόνι Βιλένα, του οποίου η ποιότητα και η εμπειρία θα είναι κομβικής σημασίας στην καλοκαιρινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του Παναθηναϊκού, την ώρα που ο Τσέριν που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί για να προφυλαχθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ