Οι «βασικοί» του Μαρτίνεθ, το διπλό των… αποκαλύψεων, η θέση του Κίνι και ο Ραμόν…

Οι «βασικοί» του Μαρτίνεθ, το διπλό των… αποκαλύψεων, η θέση του Κίνι και ο Ραμόν…

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στο τι θέλει να κάνει και το «διπλό» στο προπονητικό κέντρο του Volders, αποκάλυψε τις σκέψεις του.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του στην Αυστρία, με το φιλικό κόντρα στη Σαμπάχ και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δείχνει πως έχει κατασταλάξει στο τι θέλει να κάνει. Στο πλάνο του. Αλλά και στα πρόσωπα που έχει επιλέξει να στηριχθεί σε αυτό το διάστημα. Και ίσως στα προκριματικά. Συν τις μεταγραφικές προσθήκες των Ερυθρόλευκων. Ο Ισπανός τεχνικός και στο πιο πρόσφατο διπλό επί αυστριακού εδάφους έδωσε το στίγμα του. Και ουσιαστικά φανέρωσε πολλές από τις σκέψεις του.

Στη «βασική» 11άδα, ο Ισπανός τεχνικός είχε τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Τους Ανδρούτσο, Ντόη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Την 3άδα Ιμπόρα, Καρβάλιο, Φορτούνη στη μεσαία γραμμή, για την οποία αναφέραμε από χθες πως ουσιαστικά είναι εκείνη που θα «κουβαλήσει» τον Ολυμπιακό το επόμενο διάστημα. Με τους Μασούρα, Μπιελ στα άκρα της επίθεσης και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ-Ολυμπιακός την 4η αγωνιστική: Αυτό είναι το πρόγραμμα των ντέρμπι της Super League

Η επιλογή του Ανδρούτσου στη συγκεκριμένη 11άδα προκαλεί ενδιαφέρον, καθώς ο Ελληνας δεξιός μπακ δείχνει ότι έχει καταφέρει να πείσει τον Ισπανό τεχνικό ότι μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις και μαζί με τον Ροντινέι να αποτελέσουν ένα αξιόπιστο δίδυμο στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Από τη δεύτερη 11άδα του διπλού, προκύπτουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες επισημάνσεις, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα, πλέον, ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παγιώνει στο μυαλό του κάποιες σκέψεις για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του. Ο Ισπανός τεχνικός, λοιπόν, τοποθέτησε τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά τους Ροντινέι, Μπαγκαλιάνη, Ρέτσο και τον Κίνι σε θέση αριστερού μπακ. Θέση στην οποία επιλέγει διαρκώς τον Ισπανό από την ημέρα που ήρθε στην Αυστρία. Σε μεσαία γραμμή η τριάδα αποτελούνταν από τους Μπουχαλάκη, Λιάτσο και Ζινκερνάγκεκ, στα δύο άκρα της επίθεσης χρησιμοποίησε τον Βρουσάι και τον Ραμόν και σε θέση επιθετικού τον Ζούμερ Μπουτούτσι.

Για την ιστορία, το τελικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης «μάχης» ήταν 1-1. Με Ελ Αραμπί να σκοράρει για τους «βασικούς», μετά από κόρνερ του Φορτούνη και τον Βρουσάι να σημειώνει το γκολ της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση… πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ