Ολυμπιακός: Πρέσινγκ για Ντουάρτε

Ολυμπιακός: Πρέσινγκ για Ντουάρτε

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για να κάνει δικό του τον Πορτογάλο στόπερ Ντομίνγκος Ντουάρτε που είναι η επιλογή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Η πίεση για την απόκτηση του Ντομίνγκος Ντουάρτε αυξάνεται από τον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός είναι η βασική επιλογή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που θα ήθελε να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η μεταγραφή του με τον Αντόνιο Κορδόν να είναι σε ανοικτή γραμμή τόσο με την Χετάφε στην οποία ανήκει όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μαρτίνεθ ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να του προσφέρει ο Ντουάρτε με τον οποίο είχε κοινή θητεία στην Γρανάδα ενώ είναι χαρακτηριστικό πως και πέρσι αναλαμβάνοντας την Εσπανιόλ είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει ξανά.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση του Μαρτίνεθ για Ιμπόρα, Φορτούνη, ο Χουάνγκ και η έκπληξη με τον Καρβάλιο

Ο Ντουάρτε την σεζόν που τελείωσε κατέγραψε 31 συμμετοχές με την Χετάφε η οποία δεν δείχνει διατεθειμένη να «πέσει» εύκολα στις διαπραγματεύσεις. Οι πληροφορίες άλλωστε θέλουν τους Ισπανούς να ζητούν ένα ποσό πάνω από τα 4 εκατομμύρια ευρώ την ώρα που και στην Ιβηρική παραδέχονται πως Ολυμπιακός και Χετάφε έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις σε σημαντικό βαθμό.

Επιθυμία των «ερυθρολεύκων» και του ίδιο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι να βρίσκεται ο Ντουάρτε στη διάθεση του… χθες! Το ιδανικό θα ήταν ο Πορτογάλος να είναι στα τέλη της εβδομάδας στην Αθήνα ώστε με την επιστροφή της αποστολής από την Αυστρία να μπει στις προπονήσεις και να είναι διαθέσιμος για να ταξιδέψει στη Γλασκώβη για το φιλικό με τη Ρέιντζερς στις 26 του μήνα και εκείνο με τη Νόριτς που ακολουθεί τρεις μέρες μετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ