Τσούμπερ: «Ανυπομονώ για την κλήρωση και την παρουσία μας στην Ευρώπη γιατί όλο το club το αξίζει»

Τσούμπερ: «Ανυπομονώ για την κλήρωση και την παρουσία μας στην Ευρώπη γιατί όλο το club το αξίζει»

Με το μυαλό στην αυριανή κλήρωση ο Στίβεν Τσούμπερ.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ μίλησε ο Στίβεν Τσούμπερ μετά το φιλικό με τον Βόλο, δηλώνοντας παράλληλα ανυπόμονος για την αυριανή κλήρωση των προκριματικών του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η υπέρβαση με Μίχαϊλιουκ, το ΝΒΑ και η έκπληξη…

Όσα είπε ο Τσούμπερ:

Για την κατάσταση της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή: «Νομίζω δεν μπορούμε να πούμε εάν είμαστε καλύτεροι ή όχι. Έχουμε νικήσει στους αγώνες προετοιμασίας. Εάν είχαμε χάσει κάποια παιχνίδια μπορεί τα σχόλια να ήταν διαφορετικά. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και οι 2 ομάδες σήμερα. Ήταν δύσκολο γιατί είχε ζέστη. Στα πρώτα λεπτά είχαμε κάποια κενά στην άμυνα, που πρέπει να βελτιώσουμε αλλά δουλεύουμε σκληρά».

Αν είναι η ΑΕΚ σε καλό δρόμο ενόψει Ευρώπης: «Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία στο εξωτερικό και μετά την επιστροφή μας σκληρές προπονήσεις στην Ελλάδα. Το προπονητικό επιτελείο γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Γνωρίζουμε και εμείς πως την επόμενη σεζόν τα παιχνίδια θα έιναι πολύ περισσότερα και πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τον στόχο μας καθώς όλοι είμαστε σημαντική. Εγώ ανυπομονώ για την κλήρωση και την παρουσία στην Ευρώπη γιατί γιατί το αξίζουμε και γιατί θέλουμε να παίξουμε. Όλο το club το αξίζει όλο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ