Μπιλ: «Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα ο Ολυμπιακός – Θέλουμε φιλικά που να μας δυσκολεύουν»

Μπιλ: «Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα ο Ολυμπιακός – Θέλουμε φιλικά που να μας δυσκολεύουν»

Ο Μάικλ Μπιλ μίλησε για το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ρέιντζερς, τονίζοντας μεταξύ πως γνώριζε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι καλή ομάδα.

Ο Ολυμπιακός τέθηκε αντιμέτωπος με τη Ρέιντζερς στο «Ibrox» παίρνοντας τη φιλική νίκη με σκορ 3-1 και παρουσιάζοντας ένα πολύ θετικό πρόσωπο.

Ο προπονητής των Σκωτσέζων, Μάικλ Μπιλ, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι είναι μια πολύ καλή ομάδα, ενώ επισήμανε πως οι «διαμαρτυρόμενοι» θέλουν να δίνουν τέτοια δυνατά φιλικά.

Οι δηλώσεις του Μάικλ Μπιλ:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο με διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου από αυτό που έχουν το Αμβούργο ή η Νιούκαστλ που αντιμετωπίσαμε στα προηγούμενα ματς και αυτό ήταν κάτι που χρειαζόμασταν για να δούμε τις δυνάμεις μας.

Είχαμε κάποια θέματα, κυρίως αμυντικά, αλλά ήταν ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε έναν αντίπαλο τέτοιου επιπέδου, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θέλουμε να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους που πραγματικά μπορούν να μας δυσκολέψουν. Όπως είδατε ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και αυτό είναι κάτι που το περίμενα.

Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Ο Σέρχιο Κανός είναι καλός μου φίλος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχω δει πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού την περσινή χρονιά για να παρακολουθώ τον φίλο μου. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, ιστορική ομάδα με ευρωπαϊκή εμπειρία και γι αυτό θέλαμε το φιλικό μαζί του. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ χτίζει μια δυνατή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ