Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις Αστέρας και Ατρόμητος (1-1)

Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις Αστέρας και Ατρόμητος (1-1)

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 σε φιλικό που διεξήχθη στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Τα μάτια όλων ήταν στραμμένα σε δύο παίκτες για τους οποίους ακούγονται πολύ καλά λόγια, τον Μιριτέλο των Πελοποννήσιων και τον Ασεβέδο της αθηναϊκής ομάδας, οι οποίοι ξεχώρισαν.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα μας»

Ο Ασεβέδο ξεκίνησε μάλιστα βασικός, ενώ ο Μιριτέλο μπήκε ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο με μόλις μία προπόνηση στη νέα ομάδα του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να δώσει την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης.

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι και είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο αλλά το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 34΄ ο Ρομπάιγ σέντραρε, ο Καστάνιο ήταν εκτός θέσης και ο Φριντζόνσον, αφού κατέβασε την μπάλα στη συνέχεια την πέρασε κάτω από τα πόδια του Παπαδόπουλου για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ράσταβατς άλλαξε όλη την ενδεκάδα, ενώ οι αλλαγές του Ατρόμητου έγιναν σταδιακά. Τελικά, οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 68΄, όταν αφού άλλαξαν ωραία την μπάλα ο Μιριτέλο με κεφαλιά-πάσα έβγαλε ασίστ στον Σίτο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε με τους, Παπαδόπουλο, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Εμπό, Ρεγκίς, Μπαρτόλο, Ζουγλή, Μάντζη.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι, Σγουρής, Γκαρθία, Χουχούμης, Γ. Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Προύντζος (85΄ Ηλ. Χριστόπουλος), Αλάγκμπε (85΄ Γκρόζντανιτς), Μπερτόλιο, Σίτο, Καλτσάς και Μιριτέλο (70΄ Κωστέας).

Ο Κρις Κόλμαν, από την πλευρά του, παρέταξε αρχική ενδεκάδα τους, Τσιντώτα, Κεσχρίντα, Τσακμάκη, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Κούεν, Βέργο, Ρομπάιγ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ