Κόουλμαν: «ΟΦΗ και Παναιτωλικός θέλουν να νικάνε, όπως κι εμείς»

Κόουλμαν: «ΟΦΗ και Παναιτωλικός θέλουν να νικάνε, όπως κι εμείς»

Μετά το φιλικό μεταξύ Αστέρα και Ατρομήτου, οι δύο προπονητές έκαναν δηλώσεις σχετικά με την αναμέτρηση αλλά και την βελτίωσή τους.

Ράσταβατς και Κόουλμαν έκαναν δηλώσεις μετά την φιλική ισοπαλία μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου, με αμφότερους προπονητές να «στέκονται» στην κούραση της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα ο Ράσταβατς ανέφερε: «Νιώθω παρά πολύ άνετα εδώ. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Τώρα βρισκόμαστε στο χτίσιμο μιας νέας ομάδας και πιστεύω πως θα κάνουμε καλή δουλειά. Υπάρχει μια σταδιακή βελτίωση. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε από την πρώτη στιγμή. Είμαστε στο ξεκίνημα.

Διαβάστε επίσης: Σε άθλια κατάσταση η Αθηνά Ωνάση: Δείτε το σπίτι, όπου ζει απομονωμένη!

Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Είμαστε αισιόδοξοι. Ξέρουμε τι θέλουμε στις μεταγραφές, όμως ακόμα δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ενώ από την πλευρά του ο Κόουλμαν: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κούραση αυτή την περίοδο, αλλά έτσι είναι και οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι πολύ δύσκολες. Έχουμε τα φιλικά και με τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ.

Όλες αυτές οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Και εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά το σημαντικότερο αυτήν την περίοδο είναι να μεγιστοποιήσουμε το ποσοστό της έντασής μας μέσα στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ