Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-2: Σκορ, θέαμα και φιλική ισοπαλία στο «Ελ Πάσο»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-2: Σκορ, θέαμα και φιλική ισοπαλία στο «Ελ Πάσο»

Ατρόμητος και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 σε φιλικό που διεξήχθη στην Καλλιθέα.

Ατρόμητος και ΟΦΗ αναμετρήθηκαν στο «Ελ Πάσο« σε φιλικό αγώνα, δύο βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, και το παιχνίδι έληξε 2-2.

Ο Ατρόμητος βρήκε νωρίς τα δύο του γκολ, αφού στο 13′ και στο 15′, Τζουπιτάνα και Ρομπάιγ αντίστοιχα, έφεραν μπροστά στο σκορ το 2-0. Και τα δύο γκολ ήταν πολύ όμορφα, ενώ αμφότερα προέκυψαν από την κακή αμυντική λειτουργία των αμυντικών των Κρητικών.

Διαβάστε επίσης: Η ευκαιρία που δίνει στην ΑΕΚ η κλήρωση με την Ντιναμό και ο Αλμέιδα που βλέπει μόνο Champions League (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, θέλησε να δοκιμάσει το 4-3-3, όμως ο Αμπάντα, που αποδείχτηκε και μοιραίος για τους «μελανόλευκους» με τις τοποθετήσεις του, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα αμυντικά καθήκοντα του προπονητή του.

Πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο ΟΦΗ βρήκε προσωρινή απάντηση, με τον Μπιφουμά να κάνει την μείωση στο 41′, έπειτα από ωραία ενέργεια του Μπάκιτς.

Περίπου στο 60′ πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Γιαννούλης, Καρώ, Βούρος, Θοράρινσον, Αποστολάκης, Μοσκέρα και Ντικό, ενώ λίγο αργότερα και ο Νέιρα με τον Γκαγιέγκος, ο οποίος έκανε και ανεπίσημο ντεμπούτο. Οι συγκεκριμένες αλλαγές βοήθησαν πολύ στο να έρθει η ισοπαλία, αφού ανέβηκε αρκετά ο ρυθμός μετά την είσοδο τους.

Τελικά, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε με τον Νέιρα στο 79′, έπειτα από κλέψιμο της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου και με ένα σλάλομ μέχρι την περιοχή του Ατρόμητου, έκανε ένα όμορφο πλασέ για το 2-2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Ρομπάιγ

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Λάρσον, Αμπάντα, Μπάκιτς, Μεγιάδο, Τοράλ, Ριέρα, Μπιφουμά, Φελίπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ