Νέο αρνητικό ρεκόρ για Νόριτς (pic)

Η Νόριτς σημείωσε αρνητικό ρεκόρ, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία.

Η Νόριτς ηττήθηκε με 4-0 από την Γουέστ Χαμ στην έδρα της και έμεινε δέκα βαθμούς μακριά από τις θέσεις που είναι εκτός του υποβιβασμού. Αυτό σημαίνει ότι, τα «καναρίνια» έχουν υποβιβαστεί μαθηματικά στην Championship. Μάλιστα, εκτός από το γεγονός ότι η Νόριτς ανέβηκε πέρσι στην πρώτη κατηγορία, σημείωσε και ένα αρνητικό ρεκόρ.

Ο σύλλογος του Ντάνιελ Φάρκε υποβιβάστηκε για πέμπτη φορά από την Premier League, κάτι που την κάνει, την ομάδα με τους περισσότερους υποβιβασμούς. Συγκεκριμένα, με τέσσερις, στην δεύτερη θέση, είναι οι Κρίσταλ Πάλας, Μίντλεσμπρο, Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρομ. Ακόμα, θα είναι η πρώτη φορά που θα τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αν δεν αλλάξει κάτι στις τελευταίες αγωνιστικές.

Επίσης, η συγκομιδή των 21 πόντων, αν δεν αυξηθεί, θα αποτελέσει νέο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της σε πρώτη κατηγορία, αλλά και μέσα στις χειρότερες στα χρονικά της Premier League. Τις προηγούμενες τέσσερις φορές, η Νόριτς είχε συλλέξει δύο φορές από 33 βαθμούς και μία 34. Το αρνητικό ρεκόρ, πάντως, το κατέχει δίκαια, η Ντέρμπι Κάουντι, που είχε τελειώσει την σεζόν με μόλις 11 πόντους (!) το 2007/08.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ