Ρόμπερτσον για διαιτησία : «Ποιο το νόημα να σας έχουμε μεσ’ τη μέση;»

Ρόμπερτσον για διαιτησία : «Ποιο το νόημα να σας έχουμε μεσ’ τη μέση;»

Ο Άντριου Ρόμπερτσον ήταν ο μοναδικός σκόρερ της Λίβερπουλ στο παιχνίδι με την Μπέρνλι και ο ίδιος τα έριξε στην διαιτησία.

Η Λίβερπουλ έμεινε στην ισοπαλία με την Μπέρνλι (1-1) μέσα στο «Άνφλιντ» και δεν κατάφερε να πετύχει το ρεκόρ που κρατάει έναν αιώνα. Η εμφάνιση της ομάδας του Κλοπ δεν ήταν από τις καλύτερες, ωστόσο, ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, Άντριου Ρόμπερτσον, έριξε το φταίξιμο στην διαιτησία.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μπακ μίλησε για την φάση του 83ου λεπτού, όταν ανατράπηκε από τον Γιόχαν Γκούντμουντσον μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να μην δείχνει την άσπρη βούλα. Αυτή η εξέλιξη, έκανε έξαλλο τον διεθνή Σκωτσέζο και στο τέλος του αγώνα πήγε προς τον ρέφερι του αγώνα για να εκφράσει τα παράπονά του.

Η κάμερα τον έπιασε να λέει: «Πώς γίνεται να μην είναι αυτό πέναλτι; Δεν είδες τίποτα. Δεν είδες τίποτα σε ολόκληρο το παιχνίδι εκτός από το να τους δίνεις κίτρινη κάρτα στα τελευταία λεπτά. Ποιο είναι το νόημα να σας έχουμε μεσ’ τη μέση; Ποιο είναι το νόημα; Γ@@@@ε με. Ειλικρινά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ