Η τρoμερή ευκαιρία του Ποντένσε για να σκοράρει! (vid)

Η τρoμερή ευκαιρία του Ποντένσε για να σκοράρει! (vid)

Ο Ποντένσε ήταν «μαγικός» στην αναμέτρηση της Γουλβς με την Έβερτον και στο 61' έχασε σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Πίκφορντ όμως κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ πάνω στη γραμμή!

Για πρώτη φορά ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο εμπιστεύτηκε τον Ντάνιελ Ποντένσε για να τον χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα και δικαιώθηκε απόλυτα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Έβερτον και ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου. Ίσως και ο κορυφαίος!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι με εξαιρετική ενέργεια και έδωσε την ευκαιρία στον Χιμένεζ να ανοίξει το σκορ στο 45+2′, με την εύστοχη εκτέλεσή του.

Στο 61′, με μία εκπληκτική προσπάθεια από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έφτασε μπροστά στον Πίκφορντ, σούταρε, με τον Άγγλο τερματοφύλακα αρχικά να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Τελικά, ο Πίκφορντ μπλόκαρε την μπάλα λίγο πριν εκείνη περάσει τη γραμμή. Ακριβώς πάνω δηλαδή! Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία του Ποντένσε στον αγώνα, καθώς στο 70′ βγήκε αλλαγή, με τον Αντάμα Τραορέ να παίρνει τη θέση του.

Δείτε τη μεγάλη ευκαιρία του Ποντένσε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ