Χάβερτς : Θα σκεφτεί την επόμενη του ομάδα, με ή χωρίς Champions League

Χάβερτς : Θα σκεφτεί την επόμενη του ομάδα, με ή χωρίς Champions League

Κανέναν ρόλο στην απόφαση του Κάι Χάβερτς δεν θα παίξει η συμμετοχή της επόμενης του ομάδας στο Champions League.

Στο μακροχρόνια πλάνο και όχι στη συμμετοχή στο επόμενο Champions League θα εστιάσει ο Κάι Χάβερτς ώστε να καταλήξει στην τελική του απόφαση. Σύμφωνα με το BBC ο 21χρονος Γερμανός που έχει συνδεθεί έντονα με την Τσέλσι, θα δώσει βαρύτητα στο πρότζεκτ που θα του παρουσιάσουν οι ομάδες και όχι στο κοντινό μέλλον που είναι και η συμμετοχή στο επόμενο Champions League.

Παρόλο που θέλει να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν προτιμά ένα σωστό και οργανωμένο μακροχρόνιο πλάνο, το οποίο θα του υπόσχεται και τη συμμετοχή στα επόμενα Champions League, όταν θα είναι και αγωνιστικά ωριμότερος.

Η Τσέλσι από την άλλη βρίσκεται στην 3η θέση της Premier League, χωρίς ωστόσο να έχει κλειδώσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα «αστέρια». Ο Φρανκ Λάμπαρντ είχε χαρακτηρίσει τον Χάβερτς ως έναν ποδοσφαιριστή κορυφαίου επιπέδου, αποφεύγοντας να δηλώσει εάν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από τους «μπλε». Ο Χάβερτς διανύει μία εκπληκτική σεζόν έχοντας 17 γκολ και 9 ασίστ σε 43 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ